Kända Scrapbookers

07/21/2010 by admin

Kända Scrapbookers

Har du drömmar om att bli berömd för din scrapbooking färdigheter?

Om man tittar på arbetet av kända scrappare kan vara ett roligt sätt att få inspiration till din egen crafting projekt.

Kända Scrapbookers genom historien

Scrapbooking har funnits sedan 15-talet, även om de första klippböcker såg ingenting ut de sidor du förväntar dig att hitta i dagens album. Fotografier var sällsynta i början av scrapbooking, så album var mestadels en plats att lagra recept, brev, offerter, ritningar och andra bitar av memorabilia.

Idag är scrapbooking ofta tittat på som i första hand en kvinnas hobby. Detta är förståeligt eftersom många samtida scrapbooking guider fokusera på dokumentera barn och familjeliv. Det är dock intressant att notera att några av de mest kända scrappare genom historien har varit män. Till exempel:

 • John Poole publicerade en bok som heter Manuskript Gleanings och Litterär Scrap Book 1826 som var fylld med dikter, gravyrer, och tips om hur du gör din egen klippbok.
 • Thomas Jefferson skapat en serie av scrapbook album med urklipp om hans presidentskap.
 • Mark Twain, mest känd för sina populära romaner, uppfann också en klister klippbok som innehöll förväg inklistrade sidor. Tjänar honom $ 50.000 i vinst, klippbok blev snabbt en av Twain mest populära böcker.

Populära Scrapbookers Idag

Idag, den scrapbooking industrin genererar mer än 2,5 miljarder USD per år. Nya produkter släpps på en nästan veckovis, vilket gör det möjligt att hitta scrapbooking leveranser att passa nästan varje crafting stil. Det finns också scrapbooking tidningar, scrapbooking idé böcker, och scrapbooking DVD tutorials för att hjälpa hantverkare utveckla sina egna unika layouts.Even men det huvudsakliga syftet med scrapbooking är att dela minnen med din närmaste familj och vänner, har Internet skapat en stor gemenskap av ivrig hantverkare som älskar att se varandras arbete. Webbplatser såsom två ärtor i en hink har lett till utvecklingen av "scrapbooking kändisar" som är extremt välkända av dem som är bekanta med farkosten. I själva verket har många scrapbook entusiaster bringat så många timmar beundra layouter av deras favorit klippbok kändisar att de lätt kan identifiera sina favorit scrapbooker make och barn!

Dessutom har många av de mest kända scrappare har tjänat kontrakt med tillverkare för att skapa sin egen linje av scrapbooking leveranser. Detta gör det enklare än någonsin för nya scrappers att emulera deras favorit skrotning förebilder.

Några av dagens mest kända scrappare inkluderar:

 • Lisa Bearnson, grundare av skapa Keepsakes magazine, förde scrapbooking i allmänhetens ögon genom att lära nya scrappers enkla sätt att bevara sina minnen.
 • Becky Higgins, en regelbunden medarbetare i Skapa minnessaker, är mest känd för sina skisser som erbjuder både början och erfarna scrappare ett enkelt sätt att utforma attraktiva layouter.
 • Cathy Zielske, en före grafisk formgivare, populariserade Ren och enkel Scrapbooking vurm genom att skapa vackra layouter terar cardstock bakgrunder och massor av svartvita foton.
 • Ali Edwards tog scrapbooking till nya höjder genom att popularisera begreppet "livskonstnär" för att beskriva en scrapper som använder sina talanger för att skapa layouter samt andra unika fotovisningsprojekt.
 • Elsie Flannigan s nyckfull klotter och färgstarka mönster gör henne en favorit scrapbooker bland dem som söker efter modern inspiration.

Att göra en Scrapbook som håller över tid

Även de berömda scrappare nämns i denna artikel har var sin egen unika känsla för stil, de delar en förståelse för vad som krävs för att göra en klippbok som står sig genom tiderna.

 • Använd material av hög kvalitet, med fokus på syrafria produkter och starka lim för utsmyckningar.
 • Etikett foton med namnen på de personer i dem, en beskrivning av åtgärden, och det datum fotot togs.
 • Lägg journalföring som beskriver historien bakom fotot. Var inte rädd för att prata om vad du tänker och känner under det ögonblicket.
 • Experimentera gärna med kreativa mönstrade papper och utsmyckningar, men se till att dina bilder och journalföring förblir i fokus för projektet.

Relaterade Artiklar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Det visar sig, intelligens beror på vilken typ av musik du lyssnar på. Inte så länge sedan, forskare vid Heriot-Watt University i Edinburgh, som leds av professor Adrian North, en expert på tillämpad psykologi, bestämde sig för att kontrollera anslut

Varje år i april, knotar från skattebetalarna över att behöva betala federala inkomstskatter studsa genom väggarna i de flesta amerikanska hem. Trots sin irritation, dock inkomstskatter stödjer många offentliga myndigheter, verktyg och program. Vad ä

På grund av små delar, är de flesta plastsoldater rekommenderas inte för barn under 3 år. Plast armén män har varit ett populärt val för pojkar att leka med sedan 1950-talet. Dessa billiga leksaker ger barnen möjlighet att använda sin kreativitet för

Köpa PlayStation sportspel kan vara lite förvirrande för en nybörjare spelare. Detta beror på att det finns olika sportspel titlar för närvarande ute på marknaden. Här är några tips som du kan följa för att se till att PlayStation sportspel du köper

Fast2Fab Ahni och Zoe album En av de mest populära scrapbooking företag är Creative Memories, trots att företaget har kämpat i det förflutna. Med tusentals konsulter i USA och Kanada, är chansen att du kan hitta en Creative Memories konsult i närhete

Tänk köks kök är bara för restauranger eller KP plikt? Inget mer! Galley kök fångar på hemma, med fans loving den eleganta och minimalistisk stil som de förmedla. Funktionell och unik, kan denna stil vara köksansiktslyftning du har letat efter. Vad ä

Tjäna pengar på nätet är den nyaste och ett av de enklaste sätten att tjäna. Med trafik som kan nå upp till miljontals användare över hela världen, itâ € s inte konstigt att många företagare och även hemmafruar gör en affär av Internet. Ett sätt du k

Medan en träningsmatta ofta tänkt på endast i fråga om att yoga och pilates, kan det faktiskt användas framgångsrikt under utförandet av hjärt och styrketräning träning. Träningsmattor kan vanligtvis hittas på de flesta sportartiklar butiker. Om du i

© 2017 - fosdainc.com| Contact us: webmaster# fosdainc.com